Rendezények

Különleges programjaink

Sörpongok, éjszakai bulik, előadások

Pörgős hangulat, minőségi, biztonságos szórakozási lehetőségek, nívós előadások. Ezekkel a szavakkal tudnánk jellemezni az egyetemi hallgatók számára szervezett programjainkat. Nagyon nagy hírnévnek örvendenek a Sörpong bajnokságaink, éjszakai bulijaink és a különböző kerekasztal beszélgetéseink. Neves előadókkal, a legjobb zenékkel és profi szervezéssel várjuk napról-napra megújulva minden hétköznap és hétvégén az egyetemen tanulókat!

Sörkóstolók

Sörkóstolás, sajtvacsora, kulinéris élvezet

A Pécsi Szalon nem titkolt célja, hogy vendégeivel egy exkluzív sörkóstoló keretein belül megismertesse, a Pécsi Sörfőzde söreinek múltját, betekintést nyújtson azok készítésének folyamatába és megtanítsa a sörök ízlelésének tudományát. Szervezett sörkóstolóinkon tapasztalt előadóval, finomságokban gazdag sajt és snack tálakkal tesszük felejthetetlenné az eseményt

Esküvők

Lakodalmak, Ünnepi ebédek, emlékezetes napok

Legyen örökre szóló élmény a nagy nap! Pécs szívében, a Széchenyi tér közepén tökéletes választás a ceremónia után kezdődő ünnepségre a Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge. Kiváló kiszolgálással, finom ételekkel és italokkal várjuk az ifjú párokat, akik össze kívánják kötni életüket. Helyszínünk egyaránt alkalmas az ünnepi vacsora és az azután kezdődő táncos mulatság megtartására is.

Céges rendezvények

Konferenciák, karácsonyi partyk, kerekasztal beszélgetések

Pécsi Szalon Széchenyi térre nyíló teraszos Pubja és nagyobb Art deco lounge terme egyaránt elegáns környezetet nyújt üzleti találkozók, konferenciák és céges rendezvények számára.  A 150 fő befogadására alkalmas Art deco lounge egyedi elhelyezkedésével és professzionális szolgáltatások nyújtásának köszönhetően ideális helyszín hazai és nemzetközi üzleti rendezvények, konferenciák számára.

A Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge ideális helyszín egy céges konferencia, karácsonyi party vagy egy kerekasztal beszélgetés megtartására. A 150 fő befogadására képes Art deco Terem beépített hangosítással, VIP résszel és bárpulttal van ellátva. Az előadások zavarása elkerülésének érdekében a Pub elegáns terme teljesen átalakítható állófogadás, illetve koktél partyk megtatására.

Családi ünnepek

Születésnapok, Ballagások, Ünnepi ebédek

Legyen akár születésnap, ballagás vagy keresztelő ünnepség, a Pécsi Szalon Beer Bar & Lounge egyaránt tökéletes választás lehet méretének és adottságainak köszönhetően. Családias hangulatunk, törődő személyzetünk teszi még inkább meghitté az ünnepséget. Elég csak hátradőlnie, mi gondoskodunk arról, hogy a pillanat egy életre szóljon!